Kortspill

Hei mine herlige venner der, lenge siden sist. Jeg har vært veldig opptatt med jobb og skole. Nå har jeg endelig fått noen dagers pause. Det har vært så deilig å slappe av til slutt – ingen bekymringer om skole eller arbeid. Det føles fantastisk. Jeg har ikke planlagt noe stort til ferine, så jeg har bare brukt tiden hjemme å slappe. Jeg har vært å se på en rekke tv-serier og filmer. For eksempel den nye sesongen av Sherlock kom ut. Det er fantastisk, jeg anbefaler det 100%. Men etter en liten stund blir det litt kjedelig. Så jeg bestemte meg for å gå online og spille noen spill.

Jeg vet ikke om du husker, men jeg har snakket om chanz før. Det er dette online kortspill nettstedet, hvor du kan spille med venner og kanskje til og med vinne penger. Jeg spiller kortspill mest for moro og ikke bryr meg mye om penger. Det er faktisk ganske morsomt å spille disse spillene. Jeg tror jeg har snakket om det tidligere også, men det er noen virkelig morsomme folk som spiller kortspill. I det siste har jeg klart å få noen av mine venner å bli med meg for spillene. Jeg faktisk liker å leke med vennene mine noen ganger mer enn tilfeldige fremmede. Mine venner fra skolen er også på ferieså de har tid til å spille. Som er ganske fint for en endring. Så hvis du ikke vet hva du skal gjøre med din fritid, anbefaler jeg helt deg å gå til chanz og spille noen spill. Absolutt verdt det, spesielt når du tar med dine venner.

Men dessverre er min ferie nesten over. Jeg må gå tilbake til skole og arbeid og jeg føler ikke at de noen dager fri var nok. Forhåpentligvis neste ferie blir lengre. Inntil da, holde seg sterk.