Uusi vuosi ja renkaat

Uusi vuosi on alkanut, ja tammikuu on ohi. Menimme lomamatkalle perheen kanssa ja se meni hyvin. Näimme kaunista Lapin ympäristön ja voisimme yöpyä tässä kaunissa mökkissä. Se oli todella hauskaa matka ja suosittelen sitä muillekin. Koska sää on mennyt lämpimämpi ajan kuluessa ja pian saapuu kevään olemme alkaneet miettiä että meidän pitäisi ostaa kesärenkaat. Renkaat ovat auton, bensiinin lisäksi, yhdeksi suurimmista kuluista, mutta meidän ilmastoon, on se erittäin tarpeellista. Kuvitella mitä kaaos olisi ajaa talven aikana kesärenkailla? Kauhea. Emme olisi koskaan voida luottaa uhreja. Siksi on renkaiden vaihtaminen meidän perhelle hyvin tärkeä.

Huono asia kesärenkailla on neidän hinta. Usein ovat renkaat kalliita ja kuten sanoin aiemmin ovat nämä auton omistukseen kanssa joitakin suuria kustannuksia. Katsoin monessa paikoissa mistä löytää halvaat renkaat. Pyysin joitakin tarjouksia ja tutkisin kunnes löysin verkkokaupan Rengas24. Heillä on huikea valikoima erilaisia renkaita ja keskellä ne kaikki löysin kesärenkaat. Ja kaikki hyvällä hinnalla. Sain renkaat halvempi kuin kuvittelin.

Niin on minulla nyt kesärenkaat mutta sei ei ole viisasta vaihtoa neitä vielä, koska sää on vielä kylmä. En tiedä kuinka kauan nämä kylminä päivinä on vielä runsaasti, se näyttää menevän vielä kylmempää. Kesärenkaita ei voida vaihda todennäköisesti vasta maalis- tai huhtikuussa. Ainakin meillä on ne nyt ja yksi ongelma vähemmän.

Olen takaisin töissä ja lapset ovat menossa kouluun. Alussa vuosi on aina mielenkiintoinen, koska meidän täytyy täyttää uudenvuodenlupaukset. Olen myös antanut itselleni lupauksia. Mutta ne olivat niin sanottu suosituimmat lupaukset kuten syödä terveellistä ja mennä treenata. Yritämme perheen kanssa tehdä elämästämme parempaa näitä lupauksensa. Olemme alkoi tehdä terveellistä ruokaa. Heitimme ulos kaikki pikaruokaa ja alkoi kokata tuoretta ruokaa vaimon kanssa. Joskus yhdessä, toisinaan erikseen mutta tässä tapauksessa meillä vuorotella. Näin on kaikki yhdenvertainen.

Olemme jo kokeiltu uusia makuja ja terveellistä ruokaa voi maistaa todella hyvin. Suosittelen syödä terveellistä kaikille ja kokeilla uusia reseptejä. Kuka tietää ehkä olet iloisesti yllättynyt.